Velkommen ombord

Book bord


I hjertet af Nyhavn finder du den hvide båd Liva ll, som huser Brasseriet og Café Liva, landets eneste faste cabaretscene. Et klassisk brasserie som serverer klassikerne som man kender fra især Frankrig og Italien. Friske østers, mules, skaldyr, tatar, laks, and og Prime rib Frites – serveres med udsøgte vine til. Champagnen er på køl, og vores dygtige crew er klar til at give jer en helt særlig oplevelse. Velkommen ombord.

RØGET LAKS – 135 kr.

Nyhavns bedste udsigt

Brasseriet Liva er et af Københavns hyggeligste brasserier – med Nyhavns bedste udsigt! Her er det gode måltid og den gode oplevelse i højsædet.

Klassiske retter

Vi serverer klassikerne som du kender fra især Frankrig og Italien. Friske Østers, Mules, skaldyr, tatar, laks, and og Prime rib Frites – serveres med udsøgte vine til.

Fokus på gode råvare

På Brasseriet vægter vi gode og friske råvare i vores retter, tilberedt med kærlighed og passion af vores dygtige kokke.

Mad er vores passion

Humøret er højt når kaptajnen byder velkommen om bord, stemningen er uformel uanset om du vil nyde en frokost, lidt østers og champagne i solen på stævnen, eller kommer ombord for at nyde køkkenets favoritter inde på dækket, med en kaffe og cognac når dagen går på held.

Book bord